RELEASE MANAGEMENT

Att hantera utgåvor ska vara vårt arbete. Inte ditt!

Hantering av utgåvors publicering är jobbig, vilket din personal också vet. Alla förändringar i ledningen sker i ett svep och det är deras ansvar att se till att inga ändringar överlappar och att inget går sönder, vilket är lättare sagt än gjort. 

Freshservice försöker göra utgåvehanteringen så sömlös som möjligt genom att utrusta dig för att hantera även de mest oväntade konflikterna. Länka relaterade ändringar, dokumentera uppbyggnad och testa planer för att hålla alla verksamma och bekanta med Freshservice.

Samla ändringar och schemalägg inför framtiden vid varje utgåva

Håll dig uppdaterad kring alla ändringar genom att länka ihop dem med en kommande utgåva. På det här sättet tvingar inte bara Freshservice dig att sätta upp en deadline och hålla dig till den, vilket alltid är bra, utan vi ser även till att ingen hamnar bakom genom att ta hänsyn till varje möjlig ändring inför en ny utgåva!

Link changes to the releases and schedule ahead to avoid any disruption in your service desk software
Plan out and test your releases beforehand so that your support system functions smoothly
Se upp för obehagliga överraskningar som kan bli ödesdigra när det gäller

Se till att du alltid är väl utrustad för att hantera alla oväntade konflikter genom att dokumentera uppbyggnad och testa planerna korrekt. På det här sättet är du inte bara förberedd som en pojkscout, utan du kan även se till att teamet är med i utvecklingen. Att presentera en ny utgåva handlar inte bara om att samla en massa ändringar och be för att allt ska fungera.

Koppla ihop relaterade ändringar och håll alla uppdaterade i arbetet

Det är samma sak varje gång en ny utgåva ska presenteras. Det finns alltid en rad människor som kräver att få veta om deras ändringar har överförts. Du behöver inte bara hantera stressen för att en utgåva ska uppdateras, utan måste också stå ut med deras kontanta klagomål.

Fly från alla problem genom att låta Freshservice söka alla ändringar du har lagt till publiceringen och skicka ut meddelanden till alla beställare automatiskt. På det här sättet kan du varje gång du närmar dig en ny utgåva koppla av och ta det med ro.

Send automatic release notification to requesters and everyone involved as soon as it rolls out